Vlog: studeren in het buitenland, wel of niet doen?

Studeren in het buitenland, ga je het wel of niet doen? Voor sommige studenten een redelijke makkelijk ja of nee vraag. Maar voor mij, als student met een functiebeperking, was het toch wel even wat lastiger.
 

Ik leg uit in de vlog waarom ik niet in het buitenland ga studeren, hoe ik op dit antwoord ben gekomen en hoe ik eigenlijk eigenwijs genoeg ben om toch de buitenlandse studeer ervaring mee te pakken. Alles op mijn eigen wijzen :).

Heb je de vlog gezien? Dan heb ik hier een paar blogs die je misschien interessant vindt, ze gaan over mijn trip naar Cambridge: ‘First week in Cambridge‘, ‘Reizen met een beperking‘ en ‘Angst overwinnen‘.

Laat in de comments weten wat je van het filmpje vind! En kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

Orginele blog: www.houhetlutchtig.nl 

Reactie(s)

Reactie* (maximaal 400 karakters)
E-mailadres*
Velden met een * zijn verplichte velden en noodzakelijk voor een juiste verwerking van het formulier
Nog geen reactie

Blogger/vlogger

 

Fenna - Hou Het Luchtig

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 21 jaar en ik blog en vlog onder de naam Hou Het Luchtig. Een website waar ik de positieve kant van een beperking laat zien. Ik woon in het zuiden van Nederland en ik studeer hbo-communicatie. Ik ben gek op een goed boek, een gezellig dagje met vriendinnen shoppen, sushi, fotograferen en snowboarden. Op www.houhetluchtig.nl schrijf ik over mijn beperkingen. Ik heb een longziekte (BPD), daardoor ben ik snel ziek en heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ik chronisch moe. Ook heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt pijn in mijn rug. Daarnaast heb ik een prikkelbare darm (PDS) en ik ben dyslectisch. Het lijkt heel veel en dat is het misschien ik ook wel. Maar ik ben ook gewoon Fenna!

info@houhetluchtig.nl